Herkomst

Boerderijkippen

BOERDERIJKIP is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven.

De BOERDERIJKIPPEN zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

Lees meer over De Boerderijkip

Duroc d’olives

Het Duroc varken, herkenbaar aan zijn roodbruine vacht en hangende oren, heeft meer vet tussen de spieren. Dat maakt het typische, gemarmerde vlees malser. Zijn voeder is een samenstelling van zuivere tarwe, gerst en mais, gemengd met olijfolie. Dit zuiders ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond, mono-onverzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terechtkomt, heeft een cholesterolverlagend effect. En bovenal ga je van Duroc d’Olives varkensvlees houden omdat het zo verrukkelijk sappig en zacht is.

Smaakkenmerken

Mals, gezond en buitengewoon lekker: dat zijn de drie waardevolste eigenschappen van Duroc d’Olives varkensvlees. We hebben ze te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een uitgekiend dieet.

Lees meer over Duroc d’olives

Noord-Hollands Vlees

De firma Koning Vee en Vlees is een authentiek vleesbedrijf dat als EEN-van de de weinige moderne vleesbedrijven haar product van boerderij tot slagerij verzorgd, zonder tussenhandel. De eigen boerderij bevindt zich midden in het landelijke Westfriesland te weten in Zuidermeer op 10 kilometer van de stad Hoorn.

Lees meer over Koning Vee en Vlees
Lees meer over De Boerderijkip
Lees meer over Duroc d’olives
Lees meer over Koning Vee en Vlees