Specialiteiten

Rundvlees van NH Rund

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Magere runderrollade
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Runder rosbief
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.

Malse runderrollade
evt. lekker gekruid of gevuld
als carpaccio

Staartstuk/Picanha
Super mals stuk rosbief met randje vet. Eerst 5 minuten uitbakken op vetkant, daarna stevig aanbraden en zachtjes nagaren tot kern 48*C

Rib-eye
Een zachte steak met wat meer vet,
erg smaakvol.

Kalfsvlees

Mooie dunne schnitzels of iets dikkere oesters om kort te bakken of mooie lappen om te stoven.

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Varkensvlees van
Duroc `D Olives

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. Je kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen je graag.

Fricandeau
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.

Zeeuws spek
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Procureur/nek
Is een stuk supermals varkensvlees voor een braadstuk, op de BBQ of voor 
pulled porc

Varkenshaas en ribkarbonades

Lamsvlees

Het lamsvlees uit Nieuw Zeeland wordt wereldwijd verkocht. Het gras in Nieuw Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu damp van de Pacifische oceaan en is daarom de grondslag voor een heerlijk stukje vlees! De lammeren hebben daarnaast alle vrijheid wat altijd goed is voor de kwaliteit.

Nieuw Zeelands lamsvlees is vetter dan het Nederlandse lamsvlees en dat komt de smaak ten goede. Vet geeft veel smaak af bij het bereiden. Nieuw Zeelands lamsvlees heeft een constante kwaliteit en is dan ook dé standaard in de horeca. Omdat dit vlees niet alleen in Nederland dé standaard is in de horeca krijgen wij het vlees veelal bevroren binnen. Mits je de tijd neemt het netjes te ontdooien, zoals dat hoort bij al het vlees, is dat geheel geen issue qua smaak.

Kip en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Gegrilde kiprollade
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Vers uit onze grill lekkere gekruide kippen U krijgt de warme kippen mee in een warmhoudzak, zo blijven ze heerlijk warm.

Iedere dag vanaf 17.00 uur warm uit de grill Op bestelling op andere tijden ook verkrijgbaar.

Er zijn ook gegrilde kippenbouten en gegrilde kipborrelhapjes verkrijgbaar.

Zelfgemaakte vleeswaren

Bij ons in de slagerij is het gewoon dat we veel vleeswaren zelf maken voor bewaking van kwaliteit en weten waar het vlees vandaan komt, en het minimaliseren van het toevoegen van hulpstoffen.

De vleeswaren die wij zelf maken van Varkensvlees (Duroc `D Olives) zijn:

Achterham, Beenham, Rauw ham, ontbijtspek, katenspek, zachte metworst, grillworst, gebradengehakt en droge worst zoals naturel, peper, en venkel, gebraden Fricandeau.

De vleeswaren die wij zelf maken van Rundvlees zijn:
Pekelvlees, Rookvlees, Ossenworst, gebraden rosbief

Wij maken ook zelf van de Boerderijkip:
Kiprollade, kipfilet, kipgrillworst naturel en met kaas

Maaltijden

Dagelijks maken wij verse maaltijden zoals oma dit ook zou doen, niet uit een pakje maar gewoon verse aardappelen, groente, pasta en natuurlijk vlees.

Maaltijden die wij altijd hebben zijn;

Andijvie, Macaroni, Bami, Bourgondische kip, Zuurkool, Hachee, runder Stooflappen, witlof, Spinasi, Salade Nieuw-Sloten.

S `Winters hebben we wat meer stamppotten zoals, Hutspot, Boerenkool, enz.

S `Zomers hebben we wat meer pasta`s, enz

Snacks

Snacks hebben wij in verschillen soorten zoals warm en koud.

Warme pan

Deze hebben wij in een grote (140 hapjes €85,00) en een kleinere uitvoering Hierin zit: kipgrillworst, Kippeling, Borrelpootjes, Spareribs, Gehaktballetjes en Kip sateetjes.

Koude snacks

Natuurlijk kan je dan beginnen met een lekker plakje worst, of kaas, maar als je het spannender wil:

Wraps carpaccio of zalm en roomkaas

Gevulde eitjes, Pinchos van mozzarella en tomaat.

Divers olijven, Pesto, Pepadew

Diverse gedroogde worsten, peper, venkel, naturel